MEUBELMAATWERK ONTVANGSTBALIE KOMT TOT LEVEN!

Op werkbezoek bij Van Leth interieurbouw in Sittard waar de door mij ontworpen ontvangstbalie voor een interieurverbouwing in Maastricht met veel precisie wordt geproduceerd.

Meubelmaatwerk

Een in alle facetten (materiaal, kleur, budget) op de gebruiker afgestemd meubelstuk. Interieurarchitectuur; mensen vragen mij wel eens of ik dat ook ambieer. Het antwoord is eigenlijk altijd steevast dat alle ontwerpen van mijn hand op een dermate integrale manier doordacht zijn (denk aan gebruiksgemak en functionaliteit) zodat alle 'vaste' ruimtebepalende elementen daar waar mogelijk geïntegreerd worden in het ontwerp. Zo wordt de indeling van keukens, kookeilanden, kastenwanden, badkamers en/of werkplekken (uiteraard enkel indien van toepassing) altijd opgenomen in een ontwerp om zodoende een compleet beeld te schetsen van de 'ruimtelijke' mogelijkheden.

Zo ook voor dit project. Een bedrijfsverzamelgebouw aan de rand van Maastricht. Door toevoeging van 'eenvoudige' maar functionele en identiteit bepalende interieurelementen (als het ware 'vaste' meubelstukken) kunnen de binnenruimtes optimaal gebruikt worden.

Visualisaties balie en ontvangsthal, 02 december 2021.
Werkbezoek Van Leth interieurbouw, 09 maart 2022.
Montagedag Maastricht, 22 maart 2022.
21091-MTB_impressie-achterkant.jpg21091-MTB_monoliet.jpg21091-MTB_onderkast.jpg21091-MTB_plexiglas.jpg
21091-MTB_impressie-snede-ontvangsthal.jpg21091-MTB_werkbezoek-ontvangsthal.jpg21091-MTB_montagedag-balie.jpg