Start uitvoering interieurverbouwing MTB Maastricht

Drie nieuwe gebruikers in één bestaand gebouw. Het herbestemmen van deze bedrijfsruimte met kantoren vraagt om een nieuwe organisatie van binnenruimtes en looproutes.

MTB

MTB Regio Maastricht NV is een sociaal ontwikkelbedrijf dat gevestigd is in de wijk Randwyck. Tegenover de hoofdvestiging is de MTB voornemens om een voor hen nieuw maar gedateerd bedrijfspand in gebruik te nemen. Het bedrijfspand uit 1991 bestaat uit een twee verdiepingen tellende kantoorvleugel met daaraan gekoppeld een ruim zes meter hoge magazijnruimte op begane grond niveau.

"Iedereen heeft talent. Vanuit mogelijkheden creëren wij de ruimte om te leren werken." ~ website MTB Regio Maastricht NV

Gebruik

Het gebouw zal in het voorjaar van 2022 door drie verschillende gebruikers in gebruik worden genomen. Zowel magazijnmedewerkers van MTB, alsook alle medewerkers binnen Podium 24 en Business Post Limburg zullen in het bedrijfspand hun nieuwe werkplek gaan vinden. De uitdaging van deze herbestemmingsopgave is om het gedateerde gebouw nieuw leven in te blazen en daarbij de identiteit van elke gebruiker afzonderlijk samen te brengen in één integraal plan.

Start uitvoeringswerkzaamheden, 25 oktober 2021.
Visualisaties definitief ontwerp postsorteerruimte BPL, 22 november 2021.
21091-MTB_exterieur.jpg21091-MTB_tussenwand.jpg
21091-MTB_visualisatie-chauffeursloket.jpg21091-MTB_visualisatie-postsorteerruimte.jpg