Huisje, boompje, dakloos!

Geheel nieuwe dakconstructie met dakkapel op vrijstaande woning in Ulestraten. Zoek de tien verschillen tussen bestaand en nieuw.

Dakloos

Voor de kersverse nieuwe eigenaren van een vrijstaande woning in Ulestraten worden nieuwe woonwensen werkelijkheid. De bestaande ongeïsoleerde dakconstructie wordt volledig vervangen door een nieuwe geïsoleerde dakconstructie met als 'kers op de taart' een royale dakkapel in het dakvlak van de achtergevel.

Zolderverdieping

De bestaande zolderruimte wordt door het minimaal ophogen van het dak een meer gebruiksvriendelijke ruimte. De vijf meter brede dakkapel zorgt voor de gewenste natuurlijke daglichttoetreding waarmee de zolderruimte transformeert van donker naar licht. De in zijn geheel antraciet afgewerkte dakkapel zal vanuit esthetisch oogpunt volledig worden opgenomen in het eveneens antaciete dakvlak.

Goedkeuring welstandscommissie gemeente Meerssen, 24 maart 2021.
Omgevingsvergunning gemeente Meerssen, 12 april 2021.
Exterieurfoto © verkoopbrochure Ruijters.
21084-VWU_bestaand.jpg21084-VWU_nieuw.jpg
21084-VWU_voorgevel-bestaand.jpg21084-VWU_achtergevel.jpg