Anette (23) ontwerpt haar eigen Tiny House

Bijspringen met architectonisch en ruimtelijk advies zodat haar Tiny Droom werkelijkheid kan worden.

Een eigen huis

En dan ben je 23 jaar jong en word je op de valreep nog ingeloot voor een perceel in Zeist waar Tiny Housing mogelijk wordt gemaakt! Hoe mooi is dat? Anette, geboren en getogen in het Zuid-Limburgse Eijsden, ontwerpt en bouwt haar eigen Tiny House.

Bouwplaats

Samen met vaderlief zal het Tiny House in de 'ouderlijk huis-loods' in Eijsden worden gebouwd. Voor mij als architect een mooie gelegenheid om het bouwproces op de voet te kunnen volgen alvorens het huis naar Zeist wordt 'verhuisd'. Volg de bouw @tinyhousezeist op Instagram.

Anette's ontwerp is op haar verzoek met mijn expertise ietwat verfijnd in vormgeving. Zo zijn posities van raamopeningen meer afgestemd in functie van Anette's plattegrond. De introductie van een schuine dakvorm in combinatie met een meer flexibele indeling van de leefruimte zal het interieur uiteindelijk meer ruimtelijkheid bieden.

Schetsontwerp in behandeling bij welstandscommissie gemeente Zeist.
Ontwerpsessie, 10 februari 2020.
Bouwplaats Eijsden, 14 juni 2020.
Dag voor de verhuizing naar Zeist, 24 augustus 2020.

Projecttegel © Anette.
20077-THZ_vormgeving architectuur.jpg20077-THZ_bouw-exterieur.jpg20077-THZ_bouw-interieur.jpg
20077-THZ_interieur-Anette.jpg20077-THZ_achterom-Eijsden.jpg20077-THZ_aandestraat-Eijsden.jpg