Profile

NL • Van kinds af aan heb ik al geroepen: “Ik word architect.” Om deze langgekoesterde droom werkelijkheid te laten worden, heb ik in januari van 2013, op 37-jarige leeftijd, mijn mastergraad behaald aan de Academie van Bouwkunst te Maastricht. Gedurende mijn carrière, van bouwkundig ingenieur tot architect, heb ik mij allround weten te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Architectuur is in mijn beleving géén op zichzelf staand object. Ik ben ervan overtuigd dat architectuur in zijn geheel niet los gezien kan worden van de ‘plek’ en de ‘gebruiker’. Ik help en adviseer mensen hoe ze met minimale ingrepen een maximale ruimtebeleving kunnen ervaren.

1993-1997
Hogeschool Limburg te Heerlen, Faculteit Techniek
Bouwkunde, Differentiatie: Architectuur
Bachelor’s Degree, Architectural Engineering  [ ing. ]

1997-1998
Academie van Bouwkunst Maastricht
Architectuur, 1e leerjaar doorlopen

2009-2013
Maastricht Master of Architecture – MMA+
Architecture, Master’s Degree, Master of Architecture  [ MArch ]

Tijdens het ontwerpproces staan de wensen van de opdrachtgever te allen tijde centraal. Elk project vergt een afzonderlijk onderzoek naar de verschillende mogelijkheden om tot een passende functionele ruimtelijke beleving te komen. Bent u voornemens om te gaan bouwen, verbouwen, uitbreiden of te renoveren? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Als ontwerper, haal ik mijn inspiratie uit natuur en cultuur. Mijn interesse in verschillende culturen en landschappen, vormt de voedende bron van waaruit ik architectuur zou willen ontwerpen. Een essentieel aspect bij het ontwerpen van ruimte, is de maatschappelijke verantwoording die je als architect met een ontwerp uitdraagt naar de al dan niet gecultiveerde fysieke omgeving. Binnen de gegeven ‘grenzen’ zal elk ontwerp afzonderlijk een symbiose vormen tussen locatie (landschappelijk of stedelijk), oriëntatie en de gebruiker.error: Content is protected !!