2019.01.22 • Project Tiny House in De Limburger!

Op vrijdag 18 januari is het een en al bedrijvigheid in de werkplaats bij Bouwmensen Limburg in Beek. Leerlingen elektrotechniek, leerlingen meubelmaker (scheeps) interieurbouwer en leerlingen mediavormgeving zijn allemaal met veel enthousiasme in en om ons huis aan het werk. Een goed moment voor Martine Zwets, journaliste bij De Limburger, om een interview af te nemen. Het resultaat is onderstaand krantenartikel dat op dinsdag 22 januari in De Limburger (regio Sittard-Geleen) is gepubliceerd.

Door te klikken op onderstaand beeld wordt u automatisch doorverwezen naar een ‘leesbare’ versie van het krantenartikel. Voor meer nieuws en ontwikkelingen kunt u ook terecht op de website van Project Tiny House.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!